Markkinointiteline on yllättävän monipuolinen huonekalu ja sisustuselementti. Moni meistä on tottunut näkemään tällaisia telineitä lähinnä kivijalkaliikkeissä tai vaikkapa kauneussalongeissa, joissa niihin on aseteltu näytille myytävänä olevia tuotteita tai saatavilla olevia kynsilakkojen värivaihtoehtoja. Markkinointitelineen koko potentiaali ei kuitenkaan täyty tässä. Ei, vaan itse asiassa se sopisi käyttötavaraksi aivan jokaiseen suomalaiseen kotiin.

Markkinointiteline kodin käyttöesineenä

Modernin tyylin avainsanana on monessakin mielessä minimalismi. Värimaailma on hyvin pelkistetty, jopa mustavalkoinen, ja materiaaleina käytetään usein luonnonmateriaalien sijasta yksinkertaisempia teollisia materiaaleja. Kun konmaritus ja kestävä kehitys ovat voimissaan, yritetään arjessa myös jatkuvasti karsia pois ylimääräistä tavaraa. Enää ei ole tavoitteena vain haalia kasaan mahdollisimman paljon tavaraa, joka oman elämän päätteeksi jää läheisten läpikäytäväksi, vaan nykyisin kaikesta itselle tarpeettomasta yritetään hankkiutua eroon pienelläkin kynnyksellä. Tämä tarkoittaa sitä, että usein ylijäämätavarat joko lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen tai viedään kirpputoreille, ja itse ihmisten koteihin jää tavaraa hyvin pieniä määriä.

Minimalismin ohella moderniin tyyliin kuuluu tietynlainen järjestelmällisyys ja säntillisyys. Värimaailma on tarkkaan harkittua eikä ylimääräisillä värisotkuilla turhaan leikitellä. Muodot ovat usein modernin yksinkertaisia, eivätkä yksityiskohtaiset koriste-esineet enää monesti kuulu modernien kotien sisustukseen ja tyyliin. Kun yhdistetään järjestelmällisyys ja minimalismi, saadaan tarkkaan harkittu pieni kokonaisuus. Juuri tässä kohtaa mainosteline tulee kuvioihin: eikö se olekin oiva tapa saada omat tavarat tyylikkäästi esille ja helposti oman käden ulottuville?

Kun tavaraa on kotona vähän, mahtuvat kaikki tarvittavat tavarat siististi riviin mainostelineelle. Voit luoda siitä vaikkapa avoimen mallisen peililipaston korvikkeen, josta löydät tarvitsemasi meikki- ja hiustuotteet kätevästi ilman ainaista meikkipussin kaivamista. Vaikka markkinointiteline omassa kodissa saattoikin ensikuulemalta kuulostaa hassulta, ei idea markkinointitelineestä tavaroidesi organisoijana enää kuulostakaan niin hassulta, eikö? Markkinoilla on lähes kaiken värisiä ja mallisia telineitä, joten näistä löytyy taatusti jokaiseen kotiin sopiva variaatio. Mikä parasta, saat ostettua mainostelineet netistä hyvin edulliseen hintaan. Tämä on edullinen sisustusratkaisu kotiin, minkä lisäksi se tulee taatusti helpottamaan ja nopeuttamaan arjen rutiineja. No, mitä sanot? Muuttaako teidänkin kotiinne kohta markkinointiteline?