Toimivat kalustejärjestelmät tuottavat tulosta.

Vakiokalustejärjestelmämme kestävät kulutusta ja niitä voi muuntaa ajan hengen mukaisiksi. Kalusteet ovat mitoitukseltaan yhteensopivia ja eri kuormitusvaatimuksille on olemassa sopivat kalusteosat.

Perusjärjestelmä. Modulaarinen kalustejärjestelmä kaupan tarpeisiin.
Jalallinen kalustejärjestelmä, joka kestää päivittäistavaroiden ja rautakaupan kuormitukset ilman seinään kiinnitystä. Saatavana matalalla ja korkealla jalalla. Runsaasti erilaisia esillepanovaihtoehtoja.

 

Perusseinä. Kevyempi ratkaisu täydentämään perusjärjestelmää.
Muokkaa myymäläsi ilmeen mukaiseksi erilaisilla taustoilla, koteloilla ja visuaalisilla elementeillä. Kiinnitetään seinään, mutta päätymoduulien avulla siitä voi rakentaa myös osastoja erottavia seinäkkeitä.

 

Kevytseinä. Nopeaa & edullista myymäläkalustusta.
Näyttää kevyeltä, mutta sillä on vahva metallirunko. Kevytseinällä kalustat nopeasti, sillä voit asentaa kalusteet moduulilevyisiin kantaviin seinärakenteisiin, ja taustat sekä info- ja somistelistat saat asennettua säätölistoihin ilman työkaluja.

 

Gondola. Muuntuvat vaihtoehdot keskilattialle.
Keskilattiakaluste, jonka voi muokata myymälän ilmeen mukaiseksi erilaisilla puulevyillä, listoilla ja koteloilla. Kaikki varusteluosamme sopivat gondolaan. Helposti liikuteltava, varastoitavissa pieneen tilaan ja monipuolisesti muunneltavissa ilman työkaluja.

 

Tutustu runkojärjestelmiin tarkemmin tuotekuvastossamme!

 

Comments are closed.