Minimalistista, tyylikästä & muunneltavaa esillepanoa

Shop Systemsin korkealaatuiset myymäläkalusteet ja -varusteet täydentävät Pikvalin omaa paneeli- ja zolovalikoimaa, ja yhdessä ne tarjoavat myymälöiden sisustamiseen enemmän vaihtoehtoja tyylikkäiden sisustusten luomiseen. Pikval on Shop Systemsin yksinoikeutettu jälleenmyyjä Suomessa ja Baltian alueella.

Shop Systemsin juuret juontavat yli 100 vuoden taakse. Pitkään kokemukseen ja korkean laadun vaalimiseen pohjaavat myymälävarusteet ovat muotoilultaan moderneja ja yksityiskohdiltaan harkittuja.

Huomio erikoiskaupan tuotteille
Tarjolla on selkeälinjaisia vaihtoehtoja pysty- tai vaaka-esillepanoon sekä varusteita joko klassiseen, sporttiseen tai moderniin tyyliin toteutettuna. Shop Systemsin ratkaisut luovat virtaviivaista ilmettä tilaan ja nostavat vähäeleisinä varusteina itse esillepanon tuotteet tyylikkäästi esiin. Useimmat varusteluosista sopivat suureen osaan järjestelmistä, ja tuotteet on saatavilla joko teräksisenä tai kromattuna, sekä osa maalattuina.

 

Shop Systems-tuotteet
Aluline. Horisontaalinen ja modulaarinen urapaneelijärjestelmä. Erittäin helposti halutun ilmeen mukaan muunneltava, esim. lasihyllyt voi työntää suoraan uraan. Vaihtoehtoja kevyestä raskaampaan tavaraan.

Moveline. Horisontaalinen urapaneeli, joka asennetaan suoraan seinään. Kannattimia ja piikkejä voi vaakatasossa liikuttaa saumattomasti haluamaansa kohtaan, joten tuotteiden esillepanon sijoittelussa ja ilmeessä ei ole rajoituksia.

Primo. Pystysuuntainen urapaneeli, joka kiinnitetään seinään pulteilla. Ilmeeltään rouheampi, suosittu etenkin urheilutuotteiden ja nuorisovaatteiden myynnissä. Haluttuun sävyyn maalattua terästä, johon saatavilla omat varusteluosansa. Varusteluosat sopivat myös slide-järjestelmäään.

Seam. Kevyt ja tukeva pystysuuntainen alumiininen urapaneeli, joka upotetaan syviin rakenteisiin. Näin ilme on hyvin puhdaslinjainen, nostaen itse esillä olevat tuotteet huomion keskipisteeseen. Mahdollista valaista LED-valojen avulla.

Slide. Raskaammankin tavaran esillepanoon sopiva pystysuuntainen Slide on kätevä käyttää omien varusteluosiensa tai Primon varusteluosien kanssa.

Tube. Muotoilultaan pyöreä ja pystysuuntainen. Omat varusteluosat, jotka myös muotoilultaan pyöreitä. Asennetaan irti seinästä. Mattakromattua terästä.

Ipuc. Kulmikkaat kannattimet, jotka saatavana joko teräksisenä tai kromattuna. Vaakatason esillepanoihin luomaan vähäeleistä ja tyylikästä esillepanoa.

Xpuc. Kannatin, joka voidaan kiinnittää suoraan vaakatasoon puu- tai lasipinnoille.

Opuc. Pyöreä ja siro kannatin, jonka voi asentaa helposti puupaneeliin ja olemassa oleviin rakenteisiin. Tarkoitettu kevyen tavaran esillepanoon.

 

Katso lisää Shop Systemsin kuvastosta, heidän kotisivuiltaan tai kysy meiltä. Katsotaan sitten, millainen ratkaisu palvelee parhaiten juuri sinun myymäläsi sisustusta!

Comments are closed.