Pukeutumisen tehokkaaseen esillepanoon.

Vaatetelineessä tuotteet ovat helposti käden ulottuvilla ja telineet voi sijoittaa asiakkaan kulkureitin varrelle. Niissä tuote on esillä kahdesta suunnasta tai suorassa rekissä trendikkäinä väriyhdistelminä. Telineisiin voi kiinnittää tuote- ja hintainfon, mikä nopeuttaa ostopäätöstä. Vaateteline on tehokas myyntiväline tilankäytön kannalta.

Vaatetelinemallistossa on kiinnitetty huomiota helppokäyttöisyyteen, turvallisuuteen ja muunneltavuuteen. Korkeussäätömekanismi on kevyt ja joustava käyttää. Jokaiseen malliin voi kiinnittää hinta- ja tuoteinfotelineen, sekä siirrettävyyttä helpottavat pyörät. Varusteluosat ja säätövarsi on kromattu. Vaatetelineen runkoon voit halutessasi lisätä peitelevyn.

Kevytvaatetelineet esillepanoa täydentämään
Kevyetvaatetelineet sopivat keveiden asujen ja asusteiden tehokkaaseen ja näyttävään esittelyyn. Voit helposti muuntaa telineiden ilmettä tuotevalikoiman mukaan säätämällä esittelykannattimia tarvittavalle korkeudelle. Näin saat monipuoliset tuote-esittelymahdollisuudet. Kevytvaatetelineen jalkaosaan voidaan lisäksi kiinnittää pyörät, jolloin telinettä on vaivaton liikutella tuotteista tyhjentämättä.

 

Tutustu vaatetelineisiin tarkemmin tuotekuvastossamme!

Comments are closed.