Hyvä myymälä toimii jo paperilla

Suunnittelumme kattaa asiakkaan brändin mukaisen kalustekonseptien ja myymälöiden suunnittelun sekä teknisen suunnittelun. Tiiviillä yhteistyöllä asiakkaan kanssa hänen liikeideastaan ja asiakkaiden mieltymyksistä – eli minkälainen on hyvä päivä myymälässä asiakkaan ja myyjän silmin – teemme myymälätilasta toimivan, houkuttelevan ja tuottavan.

Toteutamme toimivia konsepteja myymälöihin ja julkisiin tiloihin yhdessä arkkitehtien ja suunnittelutoimistojen kanssa.

Toimivuus ja esteettisyys käsi kädessä
Hyvällä myymäläsuunnittelulla saadaan myymälätila tuottamaan mahdollisimman hyvin. Visuaaliset virikkeet ja ostamisen helppous tukevat asiakkaan ostopäätöstä. Asiakasvirtojen ja tavaravirtojen kohtaaminen päivän jokaisena tuntina myymälässä tapahtuu miellyttävästi mutta myös tehokkaasti. Myymälätila muuntuu sesonkeihin nopeasti ja häiriöttömästi.

Saat todenmukaisen käsityksen uudesta myymälästä jo ennen päätöksentekoa 3D-mallinnoksillamme kalusteratkaisuista, niiden variaatioista, myymälän visuaalisista elementeistä ja esillepanovaihtoehdoista. Kuvaelementtien ja tuoteluettelon avulla myös konseptin mukaisen ilmeen ja esillepanon monistaminen ketjun erikokoisiin tiloihin on havainnollista ja nopeaa.

 

 

Comments are closed.