Hyvä palvelu alkaa asiakkaan kuuntelemisesta

Toteutamme kalusteratkaisuja, jotka auttavat meidän asiakkatamme onnistumaan omassa liiketoiminnassaan. Tarkoituksenmukaiset, tyylikkäät, muunneltavat ja kestävät myymäläkalusteet varmistavat brändin näkyvyyden ja vahvistavat kilpailukykyä. Meiltä saat myymälän, joka nostaa valikoimasi parhaalla mahdollisella tavalla esiin ja joka saa asiakkaasi viihtymään ja ostamaan.

Laatu
Pikvalin kalusteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Korkealaatuiset materiaalit, tinkimätön asenne hyvään työn jälkeen ja tekniset tuoteinnovaatiot näkyvät myymälöissä tyylikkäinä, toimivina, muuntuvina ja kestävinä kalusteina.

Palvelu
Asiantuntijamme myynnistä, suunnittelusta ja valmistuksesta auttavat sinua valitsemaat kalusteet. Kokeneet projektipäällikkömme ja projektisihteerimme myynnistä osaavat neuvoa parhaat kalustevaihtoehdot tuotteiden esillepanoon ja myymälän oman ilmeen luomiseen. Myös kalustusprojektin hyvä hallinta on arvokasta palvelua – meiltä saat sinulle mahdollisimman huolettoman projektin suunnittelusta ja valmistuksesta aina toimitukseen ja asennukseen saakka.

Joustavuus
Erikoistuotteille on yhä enemmän kysyntää. Kalusteista halutaan ilmeiltään ja materiaaleiltaan myymälän tai ketjun brändin mukaisia. Ratkaisuna voimme räätälöidä joko perusmallistomme kalusteita, tai suunnitella ja valmistaa erikoiskalusteita täsmätarpeisiin. Vakiomallistosta saat peruskalusteita nopeammilla aikatauluilla, kun taas erikoiskalusteiden valmistukseen kannattaa varata hieman enemmän aikaa.

 

Comments are closed.