Vahvaa suomalaista osaamista

Moderni kalustevalmistus sisältää osan perinteistä käsityötaitoa, osan innovatiivisuutta ja alan viimeisintä tekniikkaa. Oma puu- ja metallivalmistuksemme takaavat toimitusvarmuuden, kustannustehokkuuden ja viimeistellyn laadun. Olemme investoineet viime vuosina voimakkaasti viimeisimpään teknologiaan päämääränä joustava ja monipuolinen tuotanto, mikä mahdollistaa hyvinkin erilaisten kalusteiden valmistuksen kustannustehokkaasti.

Puu, metalli ja maalaus oman katon alla
Puuosastomme on erikoistunut levypohjaisten tuotteiden teolliseen valmistukseen. Pintakäsittelylinjamme antavat mahdollisuuden koko väriskaalan toteuttamiseen sekä levyjen laminaatti- ja viilupinnoitukseen. Puuseppämestarimme toteuttavat myös uniikkiratkaisut vuosikymmenien ammattitaidolla.

Metalliosastolla valmistamme ohutlevy- ja teräsputkituotteita. Moninaiseen käyttöön soveltuvien vakioratkaisujen lisäksi asiakaskohtainen räätälöinti on jokapäiväistä myös metalliosastolla. Automatisoidut tuotantolinjat mahdollistavat suurienkin kohteiden toteuttamisen nopealla aikataululla.

Comments are closed.