Myymälätilojen ammattilainen

Pikval on kotimainen myymäläkalustaja, jolla on yli puolen vuosisadan kokemus toimivien myymälöiden sisustamisesta. Pikval sijaitsee Vaajakoskella, Keski-Suomessa, erinomaisten logististen yhteyksien päässä kaikkialta Suomesta.

Palveluksessa Keski-Suomessa on noin sata myymäläkalustamisen ammattilaista, ja liikevaihto vuonna 2014 oli noin 19 miljoonaa euroa. Toimintamme täyttää ISO-laatu- ja ympäristöstandardit.

iso

Keski-Suomesta ulkomaille
Pikvalin tarina alkoi Keski-Suomessa 1950-luvulla. Nimi juontuu sanasta ”pikkuvalu” ja nimen mukaisesti tuolloin valmistettiin pieniä valutöitä. Jo 50-luvun puolivälissä myymäläkalusteet tulivat yhtiön päätoimialaksi. Pikval kehitti ensimmäisenä Suomessa metallisen myymäläkalustejärjestelmän.

1970-luvun alusta Pikval oli osa GWS:n kalusteteollisuutta vuoteen 2005 saakka, jolloin silloinen johto yhdessä Paanasen perheen kanssa osti osake-enemmistön. Alkuperäisen nimen Pikval Oy:n käyttöönotto palautti yrityksen juurilleen Keski-Suomeen. Vuoden 2011 lopusta yhtiön pääomistajana on toiminut suomalaisen pääomasijoittaja Profita Management Oy:n hallinnoima rahasto ja vähemmistöomistajina hallituksen ja johdon edustajia.

Comments are closed.