ITAB Pikval Oy keskittää myymäläkalustetuotantonsa Jyväskylään

Myymäläkalusteita valmistava ja myymäläkokonaisuuksia toteuttava ITAB Pikval Oy on saanut päätökseen yhteistoimintaneuvottelut Järvenpäässä ja Jyväskylässä. Neuvottelujen tuloksena ITAB Pikval Oy on päättänyt siirtää Järvenpään tehtaan toiminnot Jyväskylän tehtaalle sekä Vantaan myyntikonttorille. ”Muutosten tavoitteena on tehostaa toimintoja ja parantaa kustannuskilpailukykyä sekä … Lue lisää »

Euro Shop 2017

Olemme mukana Euro Shop -messuilla 5.-9.3.2017.  Suomessa kehitetyt älykkäät SmartFittingsTM  -myymäläkalustekokonaisuudet tulevat olemaan näyttävästi esillä maailman suurimmilla vähittäiskaupan Euro Shop –messuilla Düsseldorfissa, Saksassa. SmartFittingsTM  – tuoteperheeseemme lanseerataan messuilla uusia kokonaisuuksia. Tervetuloa tutustumaan osastollemme halli 13/ A15. Fyysisen myymälän digitalisaatio ottaa nyt … Lue lisää »

ITAB Shop Concept on ostanut Pikval Groupin

ITAB, yksi Euroopan johtavista kaupan kokonaiskonseptien, kassapöytien ja valaistusratkaisujen toimittajista, on allekirjoittanut sopimuksen suomalaisen Pikval Groupin koko osakekannan ostamisesta. Pikvalin hankinta on osa ITAB-konsernin strategiaa tarjota laajempia kokonaisratkaisuja vähittäiskaupalle. Pikvalin hankinnalla ITAB pyrkii vahvistamaan konseptimyyntiosaamistaan ja markkina-asemaansa ensisijaisesti Suomen markkinoilla. … Lue lisää »

Palvelukseen halutaan: Myymälämarkkinoinnin asiantuntija

Pikval on suomen suurin myymäläkalustevalmistaja, jolla on yli puolen vuosisadan kokemus myymälöiden sisustamisesta. Palveluksessamme Keski-Suomessa on noin sata myymäläkalustamisen ammattilaista ja toimimme myös Ruotsissa sekä Norjassa. Toimintamme täyttää ISO-laatu- ja ympäristöstandardit. Digitalisoituvassa myymälässä olemme edelläkävijöitä ja tarjoamme kuluttajan ostopäätöksiä ohjaavia … Lue lisää »

Meille kevät on ollut voimakkaan kasvun aikaa

Pääasiassa kotimaisen vähittäiskaupan hiljaisemmasta investointitasosta johtuneen useamman haasteellisen vuoden jälkeen Pikvalin liikevaihto on kääntynyt voimakkaaseen kasvuun. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana liikevaihto on kasvanut yli 20% reiluun 6,2 M €:oon ja tulos kääntynyt reilusti positiiviseksi. Viime vuonna Pikvalin Ruotsin tytäryhtiö kasvoi … Lue lisää »