Yrityksen arvot

Pikval Oy edistää asiakkaidensa menestymistä ratkaisemalla heidän kaluste- ja esillepanotarpeitaan.

Yrityksemme pääperiaatteita ovat

• Asiakastyytyväisyys – vaalimme asiakaskeskeisyyttä, hoidamme toimitukset oikea-aikaisesti ja luotettavasti. Seuraamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja parannamme toimintaamme asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi.
• Vastuullisuus – jokainen yrityksemme työntekijä tekee aina oman työnsä korkealla ammattitaidolla ja moraalilla pyrkien parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Kohtelemme kumppaneitamme ja työntekijöitämme tasapuolisesti.
• Henkilöstön osaaminen – huolehdimme henkilöstömme ammatillisesta osaamisesta. Varaamme toimintaamme tarkoituksenmukaiset resurssit. Koulutuksen ja perehdyttämisen avulla varmistamme, että koko henkilöstö ymmärtää toimintajärjestelmämme merkityksen sekä toimii sovittujen menettelytapojen mukaisesti.
• Tuloksellisuus – toimintamme on tehokasta ja kannattavaa. Kehitämme jatkuvan parantamisen kautta toimintaamme ja tuotteitamme. Huomioimme koko palveluketjumme ympäristö- ja kustannustekijät.

Sitoudumme toiminnassamme jatkuvaan parantamiseen, työterveyden ja työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä ympäristöstämme huolehtimiseen.

Comments are closed.