MUUTTUVA TOIMINTAYMPÄRISTÖ TARVITSEE EDELLÄKÄVIJÖITÄ

Pikval vahvistaa osaamistaan Suomessa ja Ruotsissa vastatakseen muuttuvan ja kehittyvän myymälän haasteisiin.

Pikvalin myyntijohtajaksi on nimitetty Salla Gantsi 17.8.2015 alkaen. Gantsi siirtyy Pikvalille PSI Group ASA:sta, jossa hän on työskennellyt Suomen Country Managerina. Taustaltaan hänellä on kattava kokemus vähittäiskaupasta ja sen teknologioista sekä myymälätiloista ja niiden rakentamisesta.

Pikval_myyntijohtoGantsin vastuualueena on kotimaan myynti sekä suora vientimyynti mm. Baltiaan ja Venäjälle. Hän on myös konsernin johtoryhmän jäsen.

”Keskitymme kotimaan myynnissä asiakaslähtöisyyteen ja haemme kasvua uudistuvalla tuotevalikoimalla sekä nykyisissä, että uusissa asiakkaissa kaikilla kaupan toimialoilla. ” Gantsi linjaa.

Pikvalin tarjoama on viime vuosina laajentunut Digitaalisiin myymäläkalusteisiin ja uusiin innovatiivisiin modulaarisiin myymäläympäristöratkaisuihin jotka vievät asiakaskokemuksen uudelle tasolle. Suomessa Pikval on viime vuonna lanseerannut myös suurimman myymäläkalusteiden verkkokaupan Pohjoismaissa (PIKVAL.COM).

”Pikval tarjoaa kokonaispalvelupaletin myymälä- ja kalustekonseptisuunnittelusta asiakaskohtaisten kalusteiden valmistukseen ja asennukseen. Pohjoismaisena yrityksenä Pikval haluaa olla edelläkävijä ymmärtämään asiakkaidensa muuttuvat tarpeet ja tarjoaa kuluttajan asiointikokemuksen kehittämiseksi toimivia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Haluamme olla luotetuin kumppani asiakkaillemme.” Gantsi toteaa.

Gantsi seuraa tehtävässä Kalevi Koistista, joka on siirtynyt 1.2.2015 Pikval Groupin toimitusjohtajaksi.

Ruotsin yhtiön ruoriin pitkän linjan vähittäiskaupan osaaja

Ruotsissa 1.5.2015 aloittanut myyntijohtaja Claes Håkansson Giertz on nimitetty Pikval AB:n toimitusjohtajaksi 1.9.2015 alkaen.

Giertz omaa hyvin monipuolisen kokemuksen vähittäiskaupasta. Ennen Pikvalille siirtymistään Giertz toimi Snellman Trading AB:n toimitusjohtajana.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Kalevi Koistinen
040 563 0748
kalevi.koistinen(at)pikval.fi

Myyntijohtaja
Salla Gantsi
0400 878 083
salla.gantsi(at)pikval.fi

Comments are closed.