ITAB Shop Concept on ostanut Pikval Groupin

ITAB, yksi Euroopan johtavista kaupan kokonaiskonseptien, kassapöytien ja valaistusratkaisujen toimittajista, on allekirjoittanut sopimuksen suomalaisen Pikval Groupin koko osakekannan ostamisesta. Pikvalin hankinta on osa ITAB-konsernin strategiaa tarjota laajempia kokonaisratkaisuja vähittäiskaupalle.

Pikvalin hankinnalla ITAB pyrkii vahvistamaan konseptimyyntiosaamistaan ja markkina-asemaansa ensisijaisesti Suomen markkinoilla. ITAB ja Pikval voivat yrityskaupan jälkeen tarjota Pikvalin asiakkaille laajempaa tuoteportfoliota sisältäen kassa-aluetuotteita sekä ammattimaisia myymälävalaistusratkaisuja.

Kauppa astuu voimaan välittömästi ja osakkeiden kauppahinta on 6,5 MEUR. Pikval Groupin liikevaihto oli vuonna 2015 17 MEUR ja yrityksellä on noin 100 työntekijää. Hankinnalla arvioidaan olevan 0,25 SEK positiivinen vaikutus ITABin osakekohtaiseen tulokseen vuonna 2016.

Pikval Groupin toimitusjohtajana jatkaa Kalevi Koistinen ja hän raportoi tehtävässään Peter Nordgrenille.

Uuden laajennetun tarjoaman ja resurssien myötä voimme palvella asiakkaitamme paremmin ja toivomme että hedelmällinen yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja:

ITAB Shop Concept Finland Oy
Peter Nordgren
CBO North East
puh. 040 556 42 47

Pikval Group
Kalevi Koistinen
toimitusjohtaja
puh. 040 563 0748


ITAB Shop Concept AB on listattu Nasdaq OMX Tukholman pörssiin ja yhtiö tarjoaa kokonaisvaltaisia myymäläkonsepteja vähittäiskaupan ketjuille. Kokonaistarjontaan kuuluvat asiakaskohtaiset kalusteratkaisut, kassapöydät, itsepalvelukassat sekä valaistusratkaisut. Asiakaskunta koostuu johtavista vähittäiskaupan ketjuista Euroopassa. ITAB on kassapöytien toimittajana markkinajohtaja kaupan ketjuille, ja yksi suurimmista myymäläkaluste- ja valaistusratkaisujen toimittajista. Konsernilla on noin 2900 työntekijää ja liikevaihto oli 5193 Mkr vuonna 2015.

Comments are closed.