Shop Nordic 2016, Tukholma

Pikval suuntasi 13.-14.4. Kistaan, Tukholmaan PohjIMG_9994oismaiden suurimmille myymälämessuille. Paikalla olivat kaikki merkittävät myymäläkalustevalmistajat, kaikkiaan 170 näytteilleasettajaa ja tarjolla oli koko joukko asiallisia asiantuntijaluentoja rennossa ilmapiirissä.

Osallistuimme messuille uudella Smart Fittings™ -tuoteperheellämme ja palaute oli riemastuttava! Tämä oli ensimmäinen esiintulo uusille älykkäille myymäläkalusteillemme. Vastaavia myymäläkalusteisiin integroitavia modulaarIMG_0004isia ratkaisuja ei muilla ollut tarjolla ja osastollamme kävikin kuhina muuten rauhallisilla messuilla.

Messuihin liittyi opastettu kierros valtavaan Mall of Scandinavia –ostoskeskukseen, jossa toinen toistaan upeammat tunnettujen brändien konseptimyymälät kilpailivat erikoisuudellaan.

Älykkyys integroitu

Smart Fittings™ tarjoaa elämyksellisiä ratkaisuja lähellä ostopäätöstä olevaan myymälämarkkinointiin, kuluttajakommunikaatioon ja asiakasviestintään. ErilaiIMG_9985set näytöt, kohdistetut äänisuihkut, kylmät ja lämpimät esillepanot sekä tuoksumaailmat herättävät ostokiinnostusta ja aktivoivat asiakkaan huomion luoden ohittamattomia ostotilanteita.

Tuotteemme liittyvät kiinteäksi kokonaisuudeksi olemassaoleviin hyllykalustejärjestelmiimme.


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Kalevi Koistinen
040 563 0748
kalevi.koistinen(at)pikval.fi

Myyntijohtaja
Salla Gantsi
0400 878 083
salla.gantsi(at)pikval.fi

 

Comments are closed.