Smart Fittings™ – Älykkyys integroitu

Kuluttajan ostopäätöksiä ohjaava ja aktivoiva digitaalinen myymälä on ollut kauan puheenaihe. Olemme siirtyneet sanoista tekoihin ja kehittäneet helppoja sekä kustannustehokkaita “plug and play” -ratkaisuja myynnin ja asiakaskokemuksen tehostamiseen.IMG_9988

Pikvalin uudet modulaariset myynnin rakentajat elävät kaupan syklissä. Ne skaalautuvat liiketoiminnan elinkaaren ja kierron mukana, muuntuen vaivattomasti kampanjoihin ja kausivaihteluun. Tuotteemme liittyvät kiinteäksi kokonaisuudeksi olemassaoleviin hyllykalustejärjestelmiimme.

Tarjoamme elämyksellisiä ratkaisuja lähellä ostopäätöstä olevaan myymälämarkkinointiin, kuluttajakommunikaatioon ja asiakasviestintään. Erilaiset näytöt, kohdistetut äänisuihkut, kylmät ja lämpimät esillepanot sekä tuoksumaailmat herättävät ostokiinnostusta ja aktivoivat asiakkaan huomion luoden ohittamattomia ostotilanteita.

Helppokäyttöisiin ja edullisiin tuotteisiimme sisältyy opastettu käyttöönotto ja koulutus, sekä tukipalvelut. Lisäksi tarjoamme myös sisällöntuotantoa ja rahoitusratkaisuja osana kokonaispalveluamme.

Smart Fittings™ -esitteet:

Suomeksi

In English

Siirry ostoksille verkkokaupaamme tai kysy muita vaihtoehtoja!

Smart Fittings™ -tuotteet

Kohdennettu ääni

Aromituoksut

Digital Signage

 

Lisätietoja ja myynti:

Myyntijohtaja
Salla Gantsi
0400 878 083
salla.gantsi(at)pikval.fi

Tuotepäällikkö
Petri Kallberg
020 712164
petri.kallberg(at)pikval.fi

Comments are closed.